Sport

Tyson Fury donează 8 milioane de lire oamenilor fără adăpost

 

Pugilistul britanic Tyson Fury a anunțat că va dona oamenilor fără adăpost întreaga bursă pe care o va primi pentru meciul cu Deontay Wilder, programat la finalul acestei săptămâni. Controversatul pugilist a afirmat că va renunța la bursa de 8 milioane de lire sterline pentru a construi adăposturi pentru cei fără case.
Banii îi voi dona oamenilor sărăci, voi construi adăposturi pentru cei fără case. Nu mă interesează să devin milionar sau miliardar. Eu sunt boxer profesionist, nu om de afaceri. Probabil voi fi falit la finalul vieții, dar nu poți lua banii cu tine în mormânt. Cred că ar fi mai bine să ajut oamenii care chiar au nevoie“, a spus Fury, conform Daily Star. În vârstă de 30 de ani, Fury a obținut 27 de victorii din tot atâtea meciuri în boxul profesionist, între care 19 prin KO. Fury are patru copii, însă spune că aceștia nu trebuie să aștepte să trăiască din banii câștigați de el.
„Toți copiii trebuie să-și câștige singuri banii în viață. Dacă nu-i câștigă singuri, nu-i voi aprecia. E ușor să cheltui banii altora, dar copiii mei trebuie să-și croiască singuri un drum în viață, nu să trăiască din faima mea”, a mai spus Fury.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button