Sport

TURUL FRANȚEI. BMC a câștigat contratimpul pe echipe. Chris Froome a rămas în „galben”

 

BMC a câștigat etapa a noua a Turului Franței, un contratimp pe echipe lung de 28 de km, între Vannes și Plumelec. BMC a oprit cronometrul după 32 de minute și 15 secunde. Pe poziția a doua a încheiat echipa lui Chris Froome, Sky, la o secundă, podiumul fiind completat de Movistar, formația lui Nairo Quintana, cu o întârziere de patru secunde. Tinkoff-Saxo, echipa lui Alberto Contador a venit la 28 de secunde, pe locul al patrulea, în timp ce Astana, formația lui Vincenzo Nibali a fost pe 5, la 38 de secunde.
În urma etapei de astăzi, Chris Froome și-a păstrat tricoul galben. Britanicul are un avans de 12 secunde în fața lui Tejay Van Garderen (BMC). Ceilalți favoriți la câștigarea Turului Franței sunt destul de departe de Froome. Alberto Contador are de recuperat un minut și trei secunde, Nairo Quintana este la un minut și 59 de secunde de lider, iar Vincenzo Nibali are o întârziere de două minute și 22 de secunde față de britanic.

FOTO: eurosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button