Sport

Turneul de la București. Simona Halep s-a calificat în semifinale

 

Simona Halep, nr. 5 mondial și principală favorită, s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA), azi, la Arenele BNR, după ce a învins-o în două seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorită.
În semifinale, Halep va juca împotriva americancei Vania King, nr. 144 mondial, învingătoare în fața franțuzoaicei Pauline Parmentier cu 6-3, 6-1. Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un cec de 11.300 de dolari și 110 puncte WTA.
De asemenea, nemțoaica Laura Siegemund s-a calificat în după ce a trecut de slovena Polona Hercog cu 6-2, 6-1. Siegemund (28 ani, 43 WTA), a patra favorită, s-a impus într-o oră și 11 minute în fața slovenei de 25 de ani (84 WTA), pe care a mai învins-o anul acesta în sferturi la Stuttgart, tot pe zgură, cu 6-4, 6-3. Germanca și-a asigurat un cec de 11.300 dolari și 110 puncte WTA, iar Hercog va primi 5.900 dolari și 60 puncte WTA. În penultimul act, Siegemund o va înfrunta pe învingătoarea dintre italianca Sara Errani, a doua favorită, și letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul șapte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button