Sport

Turneul de la București. Patricia Țig și Monica Niculescu, calificate în optimi

 

Patricia Țig (locul 99 în clasamentul mondial) a câștigat, azi, meciul cu Ioana Mincă (17 ani, fără clasament WTA), scor 7-6 (5), 6-3, în primul tur al turneului BRD Bucharest Open, disputat pe zgură. Pentru accederea în optimile turneului de la București, Patricia Țig și-a asigurat 30 de puncte WTA și un cec în valoare de 3.310 de dolari. În turul următor al competiției WTA International, Țig (21 de ani) o va întâlni pe învingătoarea din partida Anastasija Sevastova (Letonia, locul 66 WTA) – Elena Gabriela Ruse (România, poziția 321 WTA).
De asemenea, Monica Niculescu ((28 de ani, locul 53 în clasamentul mondial) a câștigat meciul cu Andreea Mitu (poziția 152 WTA), scor 6-2, 6-4, în primul tur. În optimile de finală ale competiției WTA de categorie International, Monica Niculescu o va întâlni pe sportiva slovenă Polona Hercog (25 de ani, locul 81 în clasamentul mondial). Cele două s-au mai întâlnit de două ori până acum: în 2014, românca s-a impus la București, în trei seturi, iar slovena a câștigat confruntarea din 2015 de la Shenzhen, China, pe hard, în două seturi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button