Sport

Turneul Campionilor. David Goffin, în finala competiției

 

David Goffin (8 ATP) a produs surpriza în prima semifinală de la Turneul Campionilor, belgianul reușind să-l învingă pe Roger Federer, cap de serie numărul doi. Goffin s-a impus cu 2-6, 6-3, 6-4, bifând astfel prima victorie în fața campionului elvețian și prima finală din carieră la Turneul Campionilor.
Nu pot să descriu ce simt în acest moment. Atâta bucurie, atâta fericire! Este un moment atât de special încât nu am cuvinte, nu am cum să descriu. Nu știu ce am făcut diferit, am simțit bine mingea, din setul al doilea am servit mai bine“, a spus David Goffin, cu ochii în lacrimi, după prima victorie din carieră în fața lui Roger Federer.
În ultimul act al competiției de la Londra, Goffin se va duela cu învingătorul partidei dintre bulgarul Grigor Dimitrov (6 ATP) și americanul Jack Sock (9 ATP). Partida va începe la ora 22.00 și va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 2. În primul meci de la Turneul Campionilor, jucătorul belgian l-a învins pe Rafael Nadal (liderul mondial), scor 7-6(5), 6-7(4), 6-4. Spaniolul s-a retras din competiție după această partidă, din cauza unor probleme la genunchiul drept. David Goffin are în palmares patru trofee: la Kitzbuhel, Metz (ambele în 2014), Shenzhen și Tokyo (ambele în 2017).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button