Sport

Turneul Campioanelor. Venus Williams, calificată în semifinale

 

Americanca Venus Williams, nr. 5 mondial, a dominat-o pe spaniola Garbine Muguruza, nr. 2 WTA, cu 7-5, 6-4, într-o oră și 41 de minute, la Singapore, într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Venus devine astfel a doua jucătoare care obține calificarea în semifinalele competiției din Grupa Albă, după jucătoarea cehă Karolina Pliskova (N.3), care și-a validat biletul pentru această fază a competiției încă de marți.
Tot azi, Jelena Ostapenko a învins-o fără drept de apel pe Karolina Pliskova (Cehia), cu 6-3, 6-1, în penultimul meci din Grupa Albă. Ostapenko a reușit prima sa victorie în competiție, una de palmares, jucătoarea letonă neavând șanse de a prinde semifinalele. Ostapenko s-a impus în doar 66 de minute.
Vineri vor avea loc ultimele partide din Grupa Roșie, Caroline Wozniacki (Danemarca) – Caroline Garcia (Franța) și Simona Halep (România) – Elina Svitolina (Ucraina). Wozniacki este deja calificată în semifinale din postura de câștigătoare a grupei, iar Halep, liderul mondial și principala favorită, are nevoie de victorie pentru a obține biletul pentru semifinale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button