Sport

Turneul Campioanelor. Simona Halep și Madison Keys vor disputa meciul de deschidere

 

Simona Halep (locul 4 în clasamentul mondial) va juca, duminică, în meciul de deschidere din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore, în compania americancei Madison Keys (poziția 7 WTA), potrivit organizatorilor competiției. Partida este programată să înceapă la ora 12.00, ora României. A doua partidă a Grupei Roșii le va pune față în față pe Angelique Kerber (Germania, 1 WTA) și pe Dominika Cibulkova (Slovacia, 8 WTA), nu înainte de ora 14.00.
Simona Halep a învins-o de trei ori pe Madison Keys în 2016: în optimi la Wimbledon, scor 6-7, 6-4, 6-3, în finală la Montreal, scor 7-6, 6-3, și în sferturi la Wuhan, scor 6-4, 6-2.
În faza a doua a grupelor din care merg mai departe primele două clasate, câștigătoarea partidei dintre Halep și Keys o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Kerber și Cibulkova, pierzătoarele întâlnindu-se în celălalt duel al zilei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button