Sport

Turneul Campioanelor. Simona Halep ratează calificarea în semifinale

 

Simona Halep, liderul mondial și principala favorită, a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, vineri, după ce a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-4, în ultimul meci din Grupa Roșie a competiției. Totuşi, Simona Halep are șanse importante să-şi consolideze poziţia de lider mondial. Chiar dacă la începutul competiţiei erau 7 jucătoare din 8 cu şanse pentru primul loc în lume, în acest moment a mai rămas una singură care o poate depăși, Karolina Pliskova. În cazul în care cehoaica se va impune în cele din urmă la Singapore, atunci constănţeanca va termina anul pe locul doi. Victoria în grupe este premiată cu 250 de puncte, dar şi înfrângerea aduce 125. Calificarea în finală mai aduce 330 de puncte pe lângă cele din grupe, putând să se ajungă la un total de 1.500. Înfrângerea Simonei o duce pe Caroline Garcia în semifinalele Turneului Campioanelor, chiar de pe prima poziţie.
În semifinalele programate sâmbătă, Caroline Garcia va da piept cu Venus Williams, iar Caroline Wozniacki o va întâlni pe Karolina Pliskova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button