Sport

TURNEUL CAMPIOANELOR. Prima favorită, prima eliminată. Simona Halep, „out” de la Singapore

 

11.00 – Meci Radwanska. Poloneza o „demolează” pe Halep în setul al doilea, câștigă meciul cu 7-6, 6-1, dar așteaptă rezultatul partidei Sharapova – Pennetta pentru a vedea dacă se califică în semifinale. 

10.57 – Radwanska mai câștigă un game și este aproape de victorie. Halep – Radwanska 6-7, 1-5.

10.53 – Break Radwanska. Poloneza domină autoritar și acest game. Halep – Radwanska 6-7, 1-4.

10.50 – Radwanska își face din nou serviciul și se desprinde în setul secund. Halep – Radwanska 6-7, 1-3.

10.45 – Break Radwanska. Polonez a dominat autoritar acest game pe care îl câștigă la 0. Halep – Radwanska 6-7, 1-2.

10.43 – Radwanska egalează rapid, după un game solid pe propriul serviciu. Halep – Radwanska 6-7, 1-1.

10.30 – Halep își face greu serviciul în primul game al setului al doilea. Halep – Radwanska 6-7, 1-0.

10.30 – Halep a condus cu 5-1 în tie-break, dar a pierdut incredibil, 5-7. Halep – Radwanska 6-7. Românca nu mai depinde doar de ea în lupta pentru calificarea în semifinale. 

10.21 – Halep își face serviciul și primul set se va decide în tie-break. Halep – Radwanska 6-6.

10.17 – Un nou game lung câștigat de Radwanska. Halep a avut din nou trei mingi de break. Halep – Radwanska 5-6.

10.09 – Game Halep. Simona revine de la 15-40 și rămâne în primul set. Halep – Radwanska 5-5.

10.02 – Game Radwanska. Halep a ratat trei mingi de break și va servi pentru a rămâne în set. Halep – Radwanska 4-5.

9.51 – Game important câștigat de Simona Halep care a revenit de la 15-30 și a reușit să oprească seria bună a polonezei. Halep – Radwanska 4-4.

9.46 – Game Radwanska. Poloneza își face serviciul la 30 și conduce pentru prima dată în acest meci. Halep – Radwanska 3-4.

9.43 – Break Radwanska. Poloneza restabilește egalitatea. Halep – Radwanska 3-3.

9.37 – Game greu pentru Radwanska, pe care poloneza îl câștigă la avantaj, după ce a condus cu 40-15. Halep – Radwanska 3-2.

9.30 – Un nou game bun pentru Simona pe propriul serviciu. Românca a început cu o dublă greșeală, dar apoi a câștigat patru puncte la rând. Halep – Radwanska 3-1.

9.25 – Game Radwanska. Poloneza câștigă primul ei game, terminând jocul cu o lovitură spectaculoasă. Halep – Radwanska 2-1.

9.21 – Game lejer pentru Halep pe propriul serviciu. Simona câștigă la 15 și în consolidează break-ul din jocul de debut. Halep – Radwanska 2-0.

9.18 – Break Halep. Simona începe bine meciul, cu un game câștigat pe serviciul adversarei. Românca a revenit de la 30-0 pentru poloneză și apoi a fructificat prima minge de break. Halep – Radwanska 1-0.

9.15 – A început meciul. Radwanska servește prima.

9.09 – Cele două jucătoare au început încălzirea. Halep a câștiat tragerea la sorți și a ales să primească. 

Simona Halep joacă, de la ora 9.00, ultima ei partidă în grupa roșie a Turneului Campioanelor. Românca o întâlnește pe poloneza Agnieszka Radwanska și are nevoie de o victorie în două seturi pentru a fi sigură de calificarea în semifinalele competiției din Singapore. 

În cazul în care Halep se impune, dar pierde un set, atunci calificarea ei depinde de rezultatul partidei Maria Sharapova – Flavia Pennetta, care va începe la ora 13.30. Astfel, dacă Halep se impune în trei seturi, pentru a continua are nevoie ca Sharapova să câștige un set cu Pennetta. Și dacă va pierde în trei seturi cu Radwanska, Halep mai are o șansă, dar este obligatoriu ca rusoaica să o „bată” pe Pennetta, indiferent de scor.

 „Nu mă gândesc că este un meci decisiv, sau că va fi un meci uşor sau dificil. Vreau doar să joc, am mai întâlnit-o, ştiu că aleargă foarte bine şi returnează multe mingi. Va fi un duel fizic, dar trebuie să fiu agresivă şi să joc cum am făcut-o şi anul trecut contra ei, tot aici”, a declarat Halep înaintea partidei cu Agnieszka Radwanska.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button