Sport

Turneul Campioanelor. Martina Hingis, învinsă în semifinalele probei de dublu

 

Perechea formată din jucătoarele Martina Hingis (Elveția)/Chan Yung-Jan (Taiwan) a fost învinsă sâmbătă, în semifinalele probei de dublu în Turneul Campioanelor de la Singapore, de perechea Timea Babos (Ungaria)/Andrea Hlavackova (Cehia), cu 4-6, 6-7 (5/7). A fost ultimul meci al Martinei Hingis, vedeta circuitului profesionist feminin de tenis în anii ’90, care a anunțat în această săptămână că va pune capăt carierei sportive la finalul ediției din acest an a Turneului Campioanelor.
Hingis, care a împlinit 37 de ani luna trecută, a ocupat primul loc în clasamentul WTA la simplu timp de 209 săptămâni, iar în palmaresul său figurează 43 de titluri, între care 5 de Mare Șlem, cucerite la Australian Open (1997, 1998, 1999), Wimbledon și US Open (ambele în 1997). La dublu, elvețianca a câștigat 64 de turnee, 13 dintre ele de Grand Slam, plus alte 7 trofee majore la dublu mixt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button