Sport

Turneul Campioanelor. Elina Svitolina a câștigat primul meci de la Singapore

 

Elina Svitolina (a șasea favorită) a câștigat primul duel de la Turneul Campioanelor, contând pentru Grupa Albă a competiției de la Singapore, scor 6-3, 6-3 cu Petra Kvitova (Cehia), cap de serie numărul 7. Partida a durat o oră și 29 de minute. Tot duminică, de la ora 14:30, se va disputa a doua partidă din Grupa Albă, adversare fiind Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 2 WTA) și Karolina Pliskova (Cehia, locul 5 WTA). Primele două clasate din cele două grupe se vor califica în semifinale.

Simpla prezență la competiția de la Singapore înseamnă un cec în valoare de 151.000 de dolari pentru fiecare din cele opt sportive. Apoi, o victorie în faza grupelor este recompesata cu 263.000 de dolari. Calificarea în semifinale aduce în plus pe lângă ceea ce s-a câștigat deja un cec în valoare de 40.000 de dolari. Finalista de la Singapore va mai primi un cec de 590.000 de dolari (pe lângă ceea ce a adunat deja), în timp ce marea câștigătoare își va adaugă un cec în valoare de 1,75 milioane de dolari. O victorie în faza grupelor aduce 250 de puncte, iar o înfrângere 125. Finalista va primi în plus 330 de puncte, iar câștigătoarea un bonus de 750 de puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button