Sport

Turneu INEDIT de fotbal la Braşov!!!

 

În perioada 17-26 februarie, în oraşul nostru s-a desfăşurat a treia ediţie a turneului „Let’s teach football to our children”. Aşa cum s-a relatat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), organizatoarea turneului, competiţia a fost una cu sarcini tactice: „Sistemul implementat de FRF și Enjoy Sports Agency este unul menit să încurajeze dezvoltarea fotbalului la vârste fragede, și anume: partida se desfășoară pe parcursul a trei reprize de câte 15 minute, în care fiecare echipă evoluează în inferioritate numerică o repriză, iar ultimele 15 minute se joacă cu același număr de jucători de ambele părți. Încă un aspect important este acela că toți jucătorii din lotul echipei evoluează același număr de minute, antrenorii fiind obligați să ruleze întreg lotul pe parcursul fiecărei reprize”.

La start au fost prezente 32 de echipe (peste 450 de copii), în finală întâlnindu-se Celta Braşov şi Academia Gheorghe Hagi. Formaţia patronată de „Rege” s-a impus cu 2-0, după ce în primele două reprize scorul a fost „alb”. Pe locul 3 s-a clasat FK Miercurea Ciuc.

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare