Sport

Turnee de sloturi. Modalitate de funcţionare şi premii

 

Nu există jucător la un cazino online care să nu intre în contact măcar o dată cu sloturile din ofertă. Cunoscute mai ales sub denumirea de păcănele, aceste jocuri de noroc conduc detaşat la popularitate în rândul jucătorilor. Se justifică în acest fel numărul mare de accesări de care acestea se bucură dar şi prezenţa lor în oferta oricărui site care le promovează. Şi pentru că sunt atât de populare, se organizează periodic turnee dedicate acestora, care nu fac decât să sporească şi mai mult popularitatea acestora.

Motivul organizării turneelor de sloturi

Din jocuri cazinouri la https://top-casino.ro sloturile nu au cum să lipsească. Tocmai datorită popularităţii de care aceste jocuri de noroc se bucură, se dă zilnic o adevărată luptă între producătorii de software. Este o luptă constantă pentru supremaţie şi cazinourile online înţeleg să accepte în lista lor de ofertă numai cele mai bune sloturi. Aşa se face că noutăţile sunt la mare preţ în toate cazinourile, pentru că oferă în mod clar o departajare între cazinouri. În plus, este şi ocazia perfectă pentru organizarea de turnee care să promoveze cele mai noi creaţii în materie de sloturi.

În acest fel se explică şi faptul că orice lansare de păcănele este însoţită în mod automat şi de un turneu de promovare. Acesta are încă de la început premii consistente. Jucătorilor platformei le este îngăduit accesul imediat şi gratuit. Ce au de câştigat jucătorii din aceste turnee? Premiile pot fi bani cash, rotiri gratuite vouchere pentru cumparaturi sau alte dispozitive de ultima generatie, masini și chiar și tichete sau tichete pentru poker și bingo. Menționăm că premiile se pot acorda de multe ori prin acumulare de punctaj sau aleator.

Condiţia de participare la turneele de sloturi și premii

În cazinouri legale precum Betano, turneele de sloturi sunt la ordinea zilei. Se celebrează în acest fel lansarea de noi produse dar se şi fidelizează jucătorii în acest mod. Cum participarea este gratuită şi premiile puse în joc importante, jucătorii nu au cum să spună pas acestei promoţii.

Există însă o singură condiţie care se impune pentru participarea gratuită la aceste turnee de sloturi, aceea de a avea calitatea de client. Turneele de sloturi sunt inaccesibile jucătorilor care nu au acest statut, prin urmare toate aceste turnee au un circuit închis. 

Este un turneu de sloturi o formă de bonus în multe cazuri? Cu siguranţă DA, mai ales pentru jucătorii care deţin calitatea de clienţi ai unui site. Se impune un singur sfat în acest caz, nu le rataţi niciodată și să le jucați pentru distracție.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button