Sport

TROFEUL CARPAȚI: Victorie la mare diferență cu Macedonia

 

După înfrângerea categorică în fața Poloniei, selecționata României de handbal feminin a câștigat la mare diferență împotriva Macedoniei, în cel de-al doilea meci pe care l-a susținut la Trofeul Carpați, desfășurat la Craiova. Scor final: 31-18 (18-5), însă în fața unei reprezentative modeste, care capotase, cu o zi înainte, și împotriva Braziliei, cu 19-32 (13-16).

A fost un meci în care selecționerul Ambrosio Martin a menajat trei titulare (Cristina Neagu, Crina Pintea și Melinda Geiger) și a rulat toate jucătoarele. Chiar și în aceste condiții, în primele 15 minute adversarele nu au reușit să marcheze decât o dată, primind în schimb 13 goluri.

Marcatoare pentru România: Cristina Zamfir Florianu 5, Ana Maria Popa 4, Bianca Bazaliu 4, Ana Maria Dragut 3, Timeea Tătar 3, Mădălina Zamfirescu 3, Ana Maria Berbece 3, Andrada Tomescu 2, Eliza Buceschi 2, Cristina Laslo 1, Laura Popa 1.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare