Sport

TROFEUL CARPAŢI. Două junioare din BRAŞOV, convocate la lotul naţional!!!

 

În perioada 17-19 martie, la Rm. Vâlcea, se va disputa în premieră Trofeul Carpaţi la handbal feminin junioare. Alături de reprezentativa României, vor participa puternicele selecţionate ale Norvegiei, Rusiei şi Poloniei.

Pe marginea acestui subiect, Alexandru Dedu, preşedintele FRH, a declarat: „Trofeul Carpați este printre puținele competiții cu rezonanță care s-au și transformat în branduri în România. Noi vrem să dezvoltăm acest concept și să ne ducem către toate loturile naționale, indiferent de sex și vârstă. Ne dorim ca toate echipele naționale să beneficieze de un turneu foarte tare organizat de noi”.

La lotul naţional de junioare au fost convocate şi două handbaliste din Braşov, Ioana Beatrice Bălăceanu (foto – în centrul imaginii), de la ACSH Transilvania, şi Miruna Pică, legitimată la Corona.

La finalul turneului de la Rm. Vâlcea, aşa cum a relatat antrenoarea federală Steluţa Luca, se va efectua selecţia pentru Jocurile Mediteraneene, care vor avea loc în Tunisia, la Nabeul, în perioada 26 martie – 2 aprilie. În iulie, micile „tricolore” vor fi prezente la Györ (Ungaria), la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), pentru ca în august să fie prezente la Michalovce, în Slovacia, la Campionatele Europene.

„Doar jucând cu cei puternici poți progresa”, a declarat Steluța Luca, potrivit site-ului FRH, Alexandru Dedu susţinând: „Trebuie să ne gândim constant la viitor și vom investi puternic în toate loturile de cadeți, juniori și tineret pentru a rămâne în elita handbalului în anii următori”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare