Sport

„Tricolorii” U19 AU ÎNTORS rezultatul cu Suedia!!! România U21 A PIERDUT ÎN ANGLIA!!!

 

În a doua sa partidă disputată pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești în cadrul Turului de Elită, reprezentativa sub 19 ani a României (foto: frf.ro) a învins Suedia cu scorul de 2-1.

Nordicii au deschis scorul prin Berqvist, în minutul 4. Apoi, elevii antrenorului Adrian Boingiu au revenit, grație golurilor marcate de Băluță (min. 33) și Mățan (min. 58), ambii fiind jucătorii lui Gică Hagi la FC Viitorul.

Tot sâmbătă, Ucraina a câștigat meciul cu Serbia, scor 2-1, astfel încât clasamentul arată astfel: România – 6 puncte, Ucraina – 4 p, Suedia – 1 p, Serbia – 0 p.

Și cu un egal în disputa de marți, cu Ucraina, România se califică la turneul final al Campionatului European Under 19 care va avea loc în Finlanda.

Altfel, într-o partidă amicală disputată la Woverhampton, România Under 21 – selecționer este brașoveanul Daniel Isăilă – a pierdut, 1-2, în fața formației similare a Angliei. Golul „tricolorilor” a fost înscris de Costache.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare