Sport

„Tricolorii” făceau SPIRITISM cu Daum!!! Detalii ULUITOARE…

 

Gigi Becali, șeful FCSB, a făcut destăinuiri de senzație cu privire la perioada în care echipa națională de fotbal era antrenată de Christoph Daum.

„Să vă spun ceva ce n-am spus. Voi știți că Daum făcea spiritism? Ce înseamnă dacă toată echipa stinge lumina și aprinde lumânări și jucătorii deschid ochii?… L-am întrebat pe jucătorul care mi-a povestit: «Și voi ce făceați, mă?». «Nea Gigi, leșinam de râs. Pe urmă, dimineața, ne punea să ne luăm în brațe, să ne pupăm». Da, făceau meditație, spiritism. Se simte mai multă dăruire, mai multă atenție, parcă este altceva cu Contra, nu?”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

El a mai relatat că a vizionat partida România – Kazahstan, menționând: „Când era Daum nu mă uitam, pentru că eram împotriva echipei României și nu voiam să fiu contra jucătorilor pe care am luat 30 de milioane de euro. Că atât am luat! Numai Hagi a zis ca avem jucători valoroși. Eu nu spun că avem fotbaliști de super valoare, dar avem jucători de valoare medie care împreună fac o echipă”.

CITEȘTE ȘI: Tricolorii s-au impus în fața Kazahstanului


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare