Sport

„Tricolorii” au luat un punct din meciul cu Ungaria, iar șansele de calificare la Euro rămân intacte

 

Ungaria și România i-au chinuit în această seară pe cei care au avut puterea să urmărească duelul lor din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, care a avut loc pe „Groupama Arena” din Budapesta.

„Tricolorii” au dominat la posesie, dar ocaziile de gol au fost puține. Szalai a ratat singura șansă din prima repriză a gazdelor, Tătărușanu respingând mingea șutată bine de atacantul de la Hoffenheim. Keșeru a avut și el o ocazie bună, a șutat din marginea careului, dar Kiraly a fost la post. Repriza a doua a început cu ratarea lui Guzmics, care a trimis alături cu capul din 6 metri, după o centrare a lui Dzsudzsak. Cea mai mare ocazie al României a venit în minutul 69, dar Keșeru a executat penibil o lovitură liberă de la 17 metri.

S-a încheiat 0-0, un rezultat care menține intacte șansele de calificare la Euro ale „tricolorilor”.

În celelalte două meciuri disputate în grupa F s-au consemnat rezultatele: Insulele Feroe – Irlanda de Nord 1-3 (Edmundsson / McAuley 2, Lafferty), Grecia – Finlanda 0-1 (Pohjanpalo).

Cu trei etape înainte de finalul preliminariilor, pe primele două poziții, care asigură calificarea la Campionatul European sunt Irlanda de Nord (16 p) și România (15 p). Pe locul al treilea, care duce la baraj se află Ungaria (12 p). Ierarhia este completată de, Finlanda (7 p), Insulele Feroe (6 p) și Grecia (2 p).

Luni vor avea loc partidele: România – Grecia, Irlanda de Nord – Ungaria, Finlanda – Insulele Feroe. 

CITEȘTE ȘI: 

Preliminarii Euro 2016. Meci modest în Ungaria, rezultat util pentru calificare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button