Sport

„Tricolorii” au învins Estonia în primul meci de la Campionatul Mondial, divizia I, grupa B

 

Naționala de hochei pe gheață a României a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial, divizia I, grupa B, care are loc la Tallinn, în Estonia.

„Tricolorii” au trecut cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare, de reprezentativa țării gazdă. S. Rokaly și Goga au marcat în prima repriză pentru ai noștri, estonienii egalând în partea a doua prin golurile înscrise de Makrov și Rooba. Borysenko a dus din nou România în avantaj, însă Kerna a egalat din nou și a stabilit rezultatul timpului regulamentar. În prelungiri nu s-a înscris, astfel că a fost nevoie de loviturile de departajare pentru stabilirea învingătarei. A fost nevoie de opt serii, golul care a adus victoria fiind marcat de Rokaly. Au mai punctat Butochnov, Borysenko și Trancă, în timp ce pentru gazdele competiției au înscris Makrov, Arrak și Rooba.

„Rivalii au avut mai multe șanse de gol, ne-au presat în zona noastră. Repriza a doua a fost cu adevărat grea pentru noi, am înercat doar să supraveițuim. Am reușit să revenim și să înscriem mai mult decât ei”, a declarat căpitanul Roberto Gliga, conform iihf.com.

În celelalte partide din prima zi, Japonia a învins Ucraina, 3-2, iar Polonia a zdrobit Olanda 8-1.

Astăzi, de la ora 13.00, România va întâlni Japonia.

Articole asemănătoare

FOTO: captură video iihf.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button