Sport

„Tricolorele” se „bat” pentru calificarea la Campionatul Mondial de handbal tineret. Tadici: „Dacă avem emoții aici, nu putem avea așteptări la turneul final”

 

Naționala de handbal feminin tineret a României, antrenată de Gheorghe Tadici, va juca în acest week-end, la Cluj-Napoca, în turneul de calificare la Campionatul Mondial.

„Tricolorele” vor întâlni mâine, de la ora 16.00, Croația, sâmbătă, de la aceeași oră, se vor duela cu Georgia, iar duminică, de la ora 11.00, este programat meciul cu Ucraina.

Formația noastră a pregătit acest turneu la Cheile Grădiștei, antrenorul Gheorghe Tadici declarând: „A fost o perioadă excelentă, ne-am pregătit foarte bine. Din păcate, le-am pierdut pe Stoican și pe Berbece. Prima a suferit o ruptură, în timp ce Berbece are o complicație mai veche. În rest, nu au fost probleme. Primele zile au avut intensitate mare, încărcătură, apoi am lucrat mult tactic. Așteptăm să începem turneul”.

Tehnicianul a vorbit și despre competiția de la Cluj-Napoca: „Lăsând la o parte modestia, jucăm pe teren propriu și obiectivul este clar, calificarea de pe prima poziție. Este o generație cu câteva jucătoare bune, care au perspective să pătrundă în Naționala de senioare. Depinde cum vor progresa, cum vor evolua. Sunt mai mulți factori. Trebuie să tratăm serios competiția. Ne respectăm adversarii, dar dacă vom avea emoții aici, nu putem avea așteptări la turneul final al Campionatului European”

De la Corona Brașov, în Naționala de tineret sunt trei handbaliste, Daciana Hosu, Sorina Târcă și Daria Bucur.

„Toate trei sunt fete extraordinare. Au muncit mult și se vede că își doresc să facă performanță”, a încheiat Tadici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button