Sport

„Tricolorele” s-au calificat la Campionatul European de handbal feminin

 

Naționala de handbal feminin și-a luat biletul pentru Campionatul European din Franța, programat la finalul anului.

În penultima partidă din grupa de calificare, „tricolorele” au învins Austria lui Herbert Müller în deplasare, la Innsbruck, 28-25.

Sportiva Coronei Brașov, Eliza Buceschi, a fost cea mai bună marcatoarea a echipei noastre, cu 8 goluri, celelalte reușite fiind semnate de Neagu – 7, Geiger – 4, Ardean – 3, Pintea – 2, Băcăoanu, Chiper, L. Popa și Pristăviţă – câte 1.

„Am ştiut că nu vom avea un meci uşor în Austria Am avut o mulţime de probleme, nu ne-am găsit ritmul nostru, dar cel mai important este că am câştigat în cele din urmă”, a declarat selecţionerul Ambros Martin.

Duminică, la Buzău, în ultima partidă a grupei, România, care are 8 puncte, va întâlni codașa Portugalia, echipă care a pierdut toate meciurile disputate. Neagu&Co. au nevoie de un punct pentru a termina seria pe prima poziție, care ar însemna prezența în urna capilor de serie la tragerea la sorți a grupelor turneului final.

Pentru al doilea loc care duce în Franța se vor duela în meci direct Rusia și Austria, înaintea jocului ambele având câte 6 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button