Sport

„Tricolorele” au răbufnit. Pintea: „Am luptat împotriva tuturor. Nimeni nu e de partea noastră”. Denisa Dedu: „Merităm să fim în semifinale”

 

Dacă după prestația dubioasă a surorilor Bonaventura din meciul cu Olanda, nimeni nu a comentat, acum, la finalul partidei cu Spania, 27-25, în care arbitrajul a fost din nou mediocru, „tricolorele” au răbufnit.

„A fost foarte greu. Am luptat împotriva tuturor. Nimeni nu e de partea noastră. E greu așa. A fost o luptă grea, împotriva arbitrilor, bine că am trecut peste asta. Nu a fost deloc ușor. Bine că am fost unite și am luptat până în ultima secundă. Ne bucurăm că am câștigat și că suntem mai aprope de visul nostru”, a declarat Crina Pintea la TVR.

„A fost un meci foarte dificil în primele minute, dar am revenit. A fost unul dintre cele mai ostile arbitraje. Dar noi am câştigat”, a comentat Gabriela Perianu.

„A fost un meci intens, într-adevăr. Mă bucur că am reuşit să câştigăm, la final. Ştiam că o să fie un meci cu multe ambiţii, ştiam că Spania e o echipă luptătoare. Dar la fel şi noi. E bine că nu am cedat şi am reuşit să câştigăm. Nu am jucat la potenţialul maxim, dar spiritul de luptă nu ne-a lipsit. Nu ştiu dacă au jucat ca să ne încurce, cred că au vrut să facă un meci bun, să se bucure. Ştiam că nu va fi uşor, Spania are jucătoare valoroase, care luptă tot timpul. Sunt jucătoare valoare, individual au nişte execuţii foarte bune, dar ca echipă, probabil, noi am fost mai bune. Cel mai important acum e să ne recuperăm. Nu am avem timp de odihnă, trebuie să fim pregătite. O să tratăm meciul cu Ungaria foarte serios, mergem la victorie. Au jucătoare bune, valoroase, dar important e ce facem noi, nu adversarul. Important e să ne facem jocul, să intrăm montate şi să câştigăm. Ne dorim extraordinar de mult să ajungem în semifinale, consider că merităm. Consider că am făcut meciuri bune şi că merităm să fim acolo”, a afirmat brașoveanca Denisa Dedu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button