Sport

Trenuri și petarde

 

Cică, Euro 2020 ar putea „sări” peste România, dacă nu se va face linia de cale ferată care să lege aeroportul de la Otopeni de Gara de Nord. Anunțul a fost făcut de afaceristul Ion Țiriac, iritat că trenurile vor trece fix pe lângă patinoarul lui. Hâtru, mustăciosul a grăit la Digi Sport: „Ori ne ia toată lumea de proşti, ori luăm noi proştii să-i dăm afară”. Cam greu să fie demiși bugetarii birocrați din sistem, întrucât și-au betonat joburile cu migală, în niște contracte fără cusur, și, în plus, au cultivat relații la cel mai înalt nivel. Este, totuși, greu de crezut că UEFA îi va lua cele 4 meciuri României, după ce și tragerea la sorți a grupelor a avut loc la București, pentru că îi va bulversa pe organizatori, iar schema cu repartizarea reprezentativelor ar fi degeaba.

Deși, foarte probabil, amintita linie de cale ferată nu va fi gata până la startul competiției (are termen de finalizare septembrie 2020), în ciua asigurărilor date de Gică Popescu, madam Firea – dacă va mai fi primăriță – le va pune la dispoziția turiștilor microbiști autobuzele turcești nou achiziționate. Riscul ar fi ca acestea să se strice, astfel că fanii vor fi nevoiți să-i îmbogățească pe taximetriștii binevoitori care stau la pândă.

În spiritul tradiției, totul este o cârpeală mioritică, proiectele rupându-se în realitatea dură: a se vedea povestea stadioanelor pe tipicul celei cu negri mititei. Doar arena din Ghencea ar putea fi inaugurată până în iunie, posibil și Arcul de Triumf; Giuleștiul, în nici un caz, iar Dinamo nici n-a fost început.

Și noi vrem să organizăm Jocurile Olimpice de iarnă… 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare