Sport

„Trebuie să remarc sprijinul Transilvaniei Expres”, a declarat Dan Calancea, antrenorul echipei Olimpia CSU Brașov

 

Oficialii echipei de baschet Olimpia CSU nu au perfectat încă transferul pivotului de care este mare nevoie, dar sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple.

„Trebuie să remarc sprijinul pe care echipa noastră l-a primit din partea mass-media, în special al celor de la Transilvania Expres. Tot ceea ce s-a întâmplat a avut efect și s-a primit deja o sponsorizare, care ne poate ajuta să aducem jucătoarea de care avem nevoie. Multe dintre adversarele noastre s-au întărit pentru play-off, noi am debutat o jucătoare de 15 ani. Dacă nu vom reuși să aducem un pivot, șansele să ajungem în semifinale scad considerabil, pentru că restul grupărilor au reușit transferuri importante în această perioadă”, a declarat antrenorul „olimpicelor”, Dan Calancea.

Cei care sunt dispuși să sprijine în perioada imediat următoare echipa Olimpia CSU Brașov și astfel să contribuie la perfectarea transferului unei jucătoare de top, se pot adresa la sediul clubului, telefon 0268/410.777, interior 298, sau la directorul Marian Geman, 0723/777.309.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare