Sport

Transilvania Trophy, cel mai important turneu internațional de padel organizat până acum în România, a avut loc la Braşov

Transilvania Trophy, prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel din 2024, a avut loc în perioada 26-28 ianuarie 2024 la Padel Palace Brașov.

Competiţia a dat startul sezonului, acesta fiind cel mai important turneu internațional de padel organizat până acum în România, atât din punct de vedere al nivelului de joc cât și al numărului de jucători care au participat.

Transilvania Trophy a reunit 166 de sportivi din România, Suedia, Spania, Finlanda, Danemarca, Croația, Grecia, Polonia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Franța și Monaco. Aceștia s-au întrecut în cadrul turneului care a inclus 8 categorii de concurs (divizii masculine, feminine, mixte și pentru copiii de 7-12 ani). Printre sportivii români prezenți la turneu s-au numărat participanți din Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Craiova și nu numai.

În Divizia I, trofeul a ajuns la perechea suedeză Simon Yitbarek/Hami Golestan. Cei doi au dispus în finală de finlandezii Mikko Rouvala și Antti Kampman.

Transilvania Trophy. Lista câştigătorilor:

Divizia II
I : Motorga Calin & Cosmin Bargan
II : Ilinca Madalin & Valentin Rosu

Divizia III
I : Popescu Alex & Dani Mitranca
II: Florin Gadiuta & Pasca Razvan

Divizia IV
I : Bogdan Dumitru & Tiberiu Vincze
II: Barbu Marian & Florea Ionut

Feminin:
I : Giulia Naicu & Alice Radu
II: Andreea Iordachi & Diana Masar

Open I:
I : Horia Nedelcu & Elisa Sararu
II: Bogdan Cerbu & Dobra Patric

Open II:
I : Andreea Iordachi & Claudiu Tigaroi
II: Andrada Pristavu & Robert Simion.

Transmisiuni în România

Sponsor principal al Transilvania Trophy a fost Focus Sat, locul unde se pot vedea în România competiţii importante de padel.

Pe 26 februarie începe Premier Padel, cu turneul din Riad (Arabia Saudită), a cărui finală poate fi urmărită live pe 2 martie cu aplicația Focus Sat.

Până la finalul acestui an, turneul Premier Padel va continua în fiecare lună, cu excepția lunii august, în diverse locuri din lume: în martie vor avea loc competiții în Qatar, Mexic și Venezuela, iar în decembrie este programată finala din Spania.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare