Sport

Transfer în ultimele ore ale perioadei de mercato pentru FCSB

 

Gigi Becali a cedat și a decis să plătească suma solicitată de Gaz Metan Mediaș pentru transferul lui Iulian Cristea la FCSB. Latifundiarul a anunțat, luni seara, că a achitat 150.000 de euro și a reușit să îl ia pe fundașul în vârstă de 24 de ani de la formația ardeleană.

„L-am luat pe băiat! Dau 150.000 de euro. E pe drum. Vom face un alt contract. De mâine e la echipă”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro. Iulian Cristea a intrat în ultimele șase luni de contract cu Mediașul la începutul acestui an și se înțelesese deja cu FCSB pentru transfer. Apărătorul urma să ajungă în Berceni la finalul sezonului și nu ar fi costat nimic. Problemele din defensivă l-au făcut însă pe Becali să urgenteze achiziția și a plătit doar pentru a grăbi mutarea cu șase luni. De notat este ca săptămâna trecută același Becali susținea că oferă numai 50.000 de euro pentru transferul lui Cristea tocmai pentru că perioada în care se pot face transferuri se apropia de final.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button