Sport

Transfer al celui mai bun jucător de la Sepsi / Laszlo Dioszegi, către Gigi Becali: „Proverbe”

Transfer al celui mai bun jucător de la Sepsi.

Gigi Becali a confirmat la Digi Sport că s-a realizat transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB, de la Sepsi Sf. Gheorghe. În această dimineață, fotbalistul va efectua vizita medicală.

„Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi și i-am zis un lucru: «Toată lumea știe că ai spus la nervi». Poți să spui la nervi că (Ștefănescu – n.r.) nu pleacă niciodată la FCSB. Poate să fie o parabolă, o trecem la proverbe. Așa a zis-o”, a declarat Gigi Becali.

Nu demult, Laszlo Dioszegi susținea cu tărie: „Eu nu vreau să îl dau pe Ștefănescu la FCSB pentru nimic în lume, pentru că onoarea noastră nu se poate cumpăra cu niciun ban. Indiferent de sumă, chiar și 5-10 milioane. Ideea clubului nostru este, de la început, să fim transparenți, cinstiți și corecți. Corectitudinea nu se cumpără cu nimic, poate să dea și 100 de milioane de euro”.

Transfer al celui mai bun jucător de la Sepsi

Marius Ștefănescu a semnat un contract valabil 5 ani cu FCSB, care le dă covăsnenilor peste un milion de euro pentru acest transfer, așa cum a spus Gigi Becali.

Șeful de la FCSB nu a menționat cât va câștiga jucătorul la „roș-albaștri”, precizând doar că „salariul său este în top”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button