Sport

TRAGEDIE LA RALIUL DAKAR. A murit un pilot de prim-plan!!!

 
Motociclistul portughez Paulo Gonçalves, în vârstă de 40 de ani, a murit în timpul celei de-a 7-a etape a Raliului Dakar, competiție care se desfășoară în Arabia Saudită.

 
El a căzut urât la kilometrul 276 al rundei dintre Riyadh și Wadi Al-Dawasir. Alerta s-a dat astăzi, la ora 10 și 8 minute, organizatorii trimițând un elicopter medical la locul fatidic. La 10 și 16 minute echipajul de salvare a ajuns la Gonçalves, găsindu-l pe acesta inconștient, în stop cardio-respirator. După o încercare de resuscitare la fața locului, victima a fost transportată la spitalul din Layla, unde, din nefericire, s-a constatat decesul.
 
Paulo Gonçalves participa la al 13-lea Raliu Dakar, prima ediție la care a fost prezent fiind în Africa, în 2006. De patru ori a terminat în top 10, cel mai bun rezultat fiind locul 2, în spatele lui Marc Coma, în 2015.
 
Ultimul deces al unui pilot moto la Raliul Dakar se petrecuse în 2015, când polonezul Michal Henrik a fost găsit fără viață în Argentina, între San Juan et Chilecito.
 
Foto: L’Equipe
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button