Sport

Topmodel la Corona Brașov

Topmodel la Corona Brașov.

Voleibalista Diana Ariton (1,90 metri), componentă a echipei naționale de senioare, a fost transferată la gruparea susținută financiar de Primăria Brașov.

„Sunt foarte fericită să mă alătur echipei Corona Brașov și să încep un nou capitol în carieră. Sunt nerăbdătoare să strângem experiențe încântătoare împreună. Hai, Corona!”, a declarat Diana Ariton.

Topmodel la Corona Brașov | MyTex.ro
Topmodel la Corona Brașov 10

Diana Ariton a mai jucat în carieră la Rapid București, Dinamo, Medgidia și Pitești.

Topmodel la Corona Brașov. Pentru Sports Net, Diana Ariton a mărturisit că a cochetat și cu modelling-ul: „Am primit oferte, dar mi-am seama că nu e pentru mine. Am ajuns să merg un pic pe podium, dar nu. Cred că sunt prea băiețoasă pentru asta. În același timp și feminină, nu știu cum să explic”.

La Digisport, ea a relatat că adoră să se îmbrace în rochii de seară și să poarte tocuri, chiar dacă asta înseamnă să ajungă la o înălțime de peste 2 metri și, uneori, să dea cu capul de pragul de sus al ușii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare