Sport

Toma Coconea, un nou START în Red Bull X-Alps!!! Pe ce loc a terminat prologul?!…

 

Performerul român Toma Coconea a luat startul într-o nouă ediție a infernalei competiții Red Bull X-Alps. Așa cum au informat organizatorii, prologul a fost scurtat, din cauza vremii capricioase. Astfel, concurenții aflați în Austria au urcat în alergare până pe Vârful Zwölferhorn (1.552 de metri), însă – nefiind condiții de zbor cu parapanta – au revenit pe jos la tabără.

Primii care au încheiat au fost italianul Aaron Durogati și germanul Sebastian Huber, Toma Coconea sosind al 4-lea.

„Prologul este mai mult o încălzire pentru cursa mare. A fost o alergare de 20 km și am ajuns la numai 6 minute după câștigător. Este important să începi să intri în dispoziția de concurs și să îi vezi în acțiune și pe ceilalți concurenți. Chiar dacă nu a fost podium, locul patru îmi dă încredere și abia aștept să iau startul pentru a opta oară la Red Bull X-Alps”, a declarat Toma Coconea pentru Red Bull Romania.

Sportivii erau pregătiți pentru un prolog de 36 km de alergare și zbor cu parapanta în jurul munților și lacului din SalzburgerLand, cu start și finiș în pitorescul sătuc austriac Fuschl am See, însă vântul care bătea cu putere de la sud-vest le-a stricat planurile organizatorilor.

Prima etapă a întrecerii va avea loc duminică.

Articole asemănătoare

Foto: Red Bull Romania


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button