Sport

TOKYO 2020. Avem prima medalie. Ana Maria Popescu a pierdut dramatic finala cu Sun Yiwen / Alte rezultate ale românilor…

 

UPDATE. Ana Maria Popescu a pierdut dramatic, 10-11, cu Sun Yiwen în finala probei individuale de spadă. Spadasina noastră are medalie de argint la J.O. de la Tokyo.

**************************************************************** 

România are asigurată prima medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ana Maria Popescu s-a calificat în urmă cu puţin timp în finala probei individuale de spadă, după ce a trecut în semifinale, scor 15-11, de Katrina Lehis (Estonia).

În meciul pentru „aurul” olimpic, de la ora 14.45, Popescu o va înfrunta pe Sun Yiwen (China).

CITEŞTE ŞI: Brașoveanul Iulian Teodosiu, PARCURS REMARCABIL la Jocurile Olimpice de la Tokyo! / Ana Maria Popescu, în semifinale!

– Altfel, perechea Monica Niculescu – Raluca Olaru s-a calificat în optimile probei de dublu din cadrul concursului de tenis de la Jocurile Olimpice, după ce a învins echipa formată din surorile Latisha Chan şi Hao-Ching Chan, din Taiwan, cap de serie numărul 5, scor 7-5, 1-6, 10-6.

– Și Mihaela Buzărnescu a trecut de primul tur, învingând-o pe jucătoarea americană de tenis Alison Riske, 6-7, 7-5, 6-4.

–  Brașoveanul Eduard Grosu nu a reuşit să încheie, astăzii, cursa de ciclism pe şosea de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ecuadorianul Richard Carapaz a câştigat titlul olimpic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare