Sport

Titi Aur a făcut accident

 

Pilotul Titi Aur a făcut accident, în cadrul competiției Raliul Argeșului. Aur și copilotul său au ieșit în decor, iar competiția a fost suspendată. Din primele informații, copilotul lui Titi Aur a suferit câteva răni, iar o ambulanță a intervenit și l-a transportat la spital. Piloții Andrei Mitre și Adrian Minea au suferit și ei accident astăzi, în cadrul competiției Raliul Argeșului și au fost transportați de urgență la spital.

„Copilotul este bine, nu are nimic, este la spital doar pentru a-l verifica pentru că a acuzat o durere la coloană, în zona lombară. Am avut într-adevăr o ieșire în decor, în timpul probei speciale pe un viraj de dreapta, de pietriș. Am pierdut controlul, ne-am oprit cu scutul într-un mal de pământ. A fost un șoc, nu foarte mare, dar Silviu nefiind atent, nu a prins exact momentul ca să fie încordat”, a declarat Titi Aur, la Antena 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button