Sport

Țiriac N-A UITAT de Steagu’ Roșu Brașov!!!

 

Într-un interviu incitant realizat de jurnalistul Alexandru Săbău la Telekom Sport, difuzat aseară, Ion Țiriac s-a… dezlănțuit.

Omul de afaceri născut în Brașov, care a început cariera sportivă la hochei – apoi a trecut la tenis, a precizat că nu regretă (mai) nimic din trecutul său: „Eu sunt miliţian (a fost legitimat la Dinamo – n.a.). Nu mă ascund de nimeni. Am mâncat pâine de la Ministerul de Interne 20 de ani. Nu uit. Nici de la Braşov, de la Steagu’ Roşu nu uit (acolo și-a început cariera în tenis – n.a.). Eu am fost dinamovist. Năstase a fost dincolo (la Steaua – n.a.). Eu am rămas şi locotenent-colonel sau care mi-a fost gradul… Nici pensie nu mi-au dat în regulă. Dar singura chestie care mă deranjează este când se îmbracă Năstase şi are două stele de general. Trebuie să-l salut şi să-i spun: «Domnule general, să trăiţi!»”.

De asemenea, Țiriac a relatat: „Cea mai mare realizare este cea pentru care nu am depus atât efort pe cât ar fi trebuit, familia. Eu am avut o «deplasare» profesională. Pe tot ce am pus mâna am încercat să văd cât de bine pot să fac azi faţă de ieri. Îmi pare rău că nu am avut şi eu o Cupă Davis acasă, mititică. Asta este… Datorez foarte puţin altora şi mă simt liber precum o pasăre, pentru că mi-am clădit această viaţă singur”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare