Sport

Țiriac a primit în folosință gratuită Baza Olimpia

Țiriac a primit în folosință gratuită Baza Olimpia. Printr-o hotărâre a Consiliului Județean Brașov, Fundația Țiriac, a binecunoscutului om de afaceri brașovean, poate folosi fără plată terenul pentru organizarea turneului de tenis „Trofeul Ion Țiriac”. Proiectul de hotărâre privind „darea în folosință gratuită către Fundația Țiriac a terenului proprietate publică a Județului Brașov, situat în municipiul Brașov, str. George Coșbuc, nr. 2” a fost aprobat luna trecută. Documentul este mai jos.
„Am adoptat hotărârea privind darea în folosință gratuită către Fundația Țiriac a Bazei sportive Olimpia, proprietate publică a Județului Brașov, pentru organizarea turneului de tenis Trofeul Ion Țiriac. Este vorba despre un turneu din categoria Futures, cuprins în calendarul Federației Internaționale de Tenis și organizat prin intermediul Federației Române de Tenis. (…) Ne bucurăm să contribuim și noi la buna organizare”, declara Adrian Veștea, la momentul aprobării hotărârii, când era președintele CJ Brașov.

Țiriac a primit în folosință gratuită Baza Olimpia. Practic, competiția este organizată cu susținerea Consiliului Județean Brașov, prin intermediul S.P.J.P.P. – Serviciul Public Judeţean pentru Protecţia Plantelor, aflat în subordinea CJ, care este administratorul Bazei Sportive Olimpia.

Turneul de tenis Trofeul Ion Țiriac World Tennis Tour M25K, dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari şi 25 de puncte ATP, programat în perioada 2 – 9 iulie, a debutat, duminică, cu meciurile de calificări, care continuă luni. Competiţia face parte din seria celor şase turnee ITF Futures derulate la nivel naţional de Fundaţia Ţiriac în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis şi sub egida International Tennis Federation (ITF).
Trofeul Ion Țiriac World Tennis Tour M25K este, anul acesta, cea mai importantă competiţie de tenis de câmp organizată la Brașov, oraș unde se joacă tenis din anul 1911.
Turneul, care programează întreceri la simplu şi dublu masculin, este găzduit de Baza Sportivă Olimpia Brașov, loc de tradiție pentru competițiile de tenis, aici desfășurându-se o lungă perioadă de timp Turneul Internațional de Tenis A.T.P. Brașov Challenger, precum și numeroase ediții de campionate naționale și multe alte turnee internaționale I.T.F. sau Tennis Europe
”, se arată într-o postare a administrației județene.
Cu un tablou principal de simplu de 32 de jucători şi 16 echipe la dublu, la turneu participă jucători din 12 țări, primii 3 favoriți fiind: Nicholas David Ionel (ROU) – locul 184 A.T.P.; Dragoș Nicolae Madaras (SWE) – locul 207 A.T.P.; Filip Cristian Jianu (ROU) – locul 307 A.T.P. Printre favoriți se mai află Cezar Crețu (ROU), Juan Pablo Paz (ARG), Serghei Fomin (UZB), David Poljak (CZE).

Accesul publicului la meciuri este gratuit pe întreaga perioada de desfăşurare a turneului.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
9 luni în urmă

De ce???
Huuuoooo USR plus PNL.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
9 luni în urmă

Ca sa se mire latraii putinisti.

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
9 luni în urmă

Cu tine se mândrește prostia, waxere?
Boschete, ce faci, nu mai lauzi dozele? Cu ,,slava” nimic-nimic?
Botnițe câte mai ai pe bot? Tot câte două porți?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare