Sport

Tipuri de jocuri ca la aparate

 

Unii spun jocuri ca la aparate, alții păcănele sau sloturi video, dar indiferent cum ne place să le denumim, acestea și-au păstrat regulile principale, dar au evoluat de la sloturi cu fructe la păcănele 3D sau cele inspirate din filme de succes. În acest articol o să îți prezint cele mai importante tipuri de jocuri la aparate pentru români.

Tipuri de jocuri ca la aparate

Jocuri video progresive – O să vezi un român fericit când a prins jackpotul la un slot, mai ales dacă e progresiv. Jackpotul crește la o sumă enormă pentru ca se adună banii de la toți jucătorii care și-au încercat norocul și au sperat să pună mâna pe o sumă mare de bani. Un jackpot poate ajunge și la 1 milion de euro sau mai mult. Cea mai mare sumă de bani câștigată la un slot progresiv afost de 40 de milioane de dolari la Excalibur Casino în Las Vegas de un jucător în varsta de 25 de ani care a riscat 100 de dolari.

Sloturi cu fructe

Am jucat des la jocuri ca la aparate și abia așteptam să prind o specială de cireșe în vremurile în care telefonul mobil nu era la putere. Acum poți juca sloturi cu fructe de pe orice device și sunt mulți care sunt mai puțin deschiși la nou și nu preferă sloturi 3D sau alte inovații în acest domeniu. Dacă preferi sloturile clasice cu fructe, nu e nicio problemă pentru ca gusturile se discută.

Jocuri ca la aparate cu aventuri

Dacă ești înnebunit după imagini și sunete perfecte la sloturi, plus aventuri din istoria universală sau fantasy, atunci sloturile cu aventuri sunt pe stilul tău. Unul dintre ele este Gonzo’s Quest care e realizat total diferit față de altele pentru că rolele sunt că niște pietre care cad în avalanșă și dacă ai noroc poți câștiga sume frumoase. Iar dacă se câștiga o sumă mare, Gonzalo Pizzaro, eroul nostru din acest slot, își scoate casca ca să strângă toate monedele de aur care cad în valuri.

Sloturi despre filme

Știu că printre voi se află români care se vizionează des filme și seriale de top. Creatorii de sloturi știu asta și au realizat multe jocuri ca la aparate cu tema centrală gen: Jumanji care este inspirat din filmul cu același nume, Superman cu eroul cu un mare S pe piept care este unul dintre cei mai puternici cu super-eroi din toate timpurile.

Justice League care este un film realizat de curând unde mai mulți super- eroi se luptă cu un dușman comun, Pantera Roz inspirat din filmul cu acelasi nume, Narcos inspirat din serialul TV despre traficul de droguri și sumele enorme de bani făcute de Pablo Escobar. Unul dintre cei mari traficanți din istorie avea atât de mulți bani încât a fost de acord să plătească întreaga datorie externă a Columbiei în schimbul libertății sale.

Game of Thrones este unul dintre cele mai bune seriale văzute de mine în ultima vreme, iar Mama Dragonilor are acum și un slot video unde poți câștiga des. Slotul are 242 de linii de câștig, simbolurile speciale sunt dotate cu plăți adiționale, iar asta înseamnă mai mulți bani pentru tine.

Sloturi 3D 

sunt jocuri video cu elemente grafice de top, iar printre ele se află: Plenty of Twenty, Pink Panther, Fortune Hill, Spiderman, Gonzo’s Quest. Dacă joci la sloturi 3D să ai parte de câștiguri explozive, de imagini superbe și o senzație de nou și inovator din multe puncte de vedere.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare