Sport

Tenismenul Nick Kyrgios scapă de condamnare

Tenismenul Nick Kyrgios scapă de condamnare

Tenismenul australian Nick Kyrgios a pledat vinovat vineri, 3 februarie, în dosarul în care era acuzat de agresiune fizică asupra fostei iubite, Chiara Passari, dar nu a fost condamnat penal. Judecătorul a calificat fapta sa drept „un act stupid și singular”, relatează BBC.
Sunt recunoscător instanței pentru că a respins acuzațiile fără condamnare. Nu mă aflam într-un loc bun când s-a întâmplat acest lucru și am reacționat în fața unei situații dificile într-un mod pe care îl regret profund. Știu că nu a fost bine și îmi pare sincer rău pentru durerea pe care am provocat-o”, a spus Kyrgios, într-o scurtă declarație de presă.

Avocații lui Kyrgios încercaseră anterior să obțină achitarea invocând problemele de sănătate mintală ale jucătorului, care suferă de depresie.
Kyrgios, 27 de ani, a trântit-o la pământ pe Chiara Passari după ce aceasta l-a oprit să plece cu maşina, în timpul unei dispute între cei doi în Canberra, la 10 ianuarie 2021, potrivit informațiilor prezentate în instanță. Kyrgios i-a cerut scuze ziua următoare, potrivit unuia dintre avocații săi.

Passari a raportat incidentul la poliție luna următoare, dar nu a depus o plângere oficială. Cuplul s-a împăcat, dar după ce s-au despărțit din nou, Passari a revenit asupra deciziei și a depus plângere în decembrie 2021.
Tribunalul din Canberra a stabilit că fapta sa nu a fost premeditată, numind incidentul „un act singular de stupiditate sau frustrare”.

Tenismenul Nick Kyrgios scapă de condamnare. Kyrgios s-a prezentat în instanță în cârje după ce a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, care l-a forțat să se retragă luna trecută de la Australian Open.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Condamnat la închisoare pentru că a speriat găinile vecinului. Instanța a decis că Gu i-a cauzat intenționat daune lui Zhong și l-a condamnat la șase luni de închisoare și un an de probă, după ce autoritățile chineze au estimat… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare