Sport

Țelul lui Dan Alexa în Antalya

Țelul lui Dan Alexa în Antalya.

Antrenorul echipei FC Brașov a făcut primele constatări după victoria „galben-negrilor” în fața lui Șahtior Karagandy. A fost primul amical din cadrul stagiului efectuat în Turcia de echipa brașoveană.

Țelul lui Dan Alexa în Antalya. „A fost un meci bun, împotriva unei echipe de valoare, care a jucat an de an în cupele europene. Îmi felicit jucătorii pentru că – pe lângă rezultatul de 2-0 – am mai avut 4-5 situaţii foarte mari. Am arătat bine ca prim joc. Îmi pare rău pentru Saim, pentru că a suferit o accidentare. Sperăm să nu fie nimic serios; o comoţie, a trebuit să îl scot. Ne aşteaptă o perioadă grea, de acumulări. Mai urmează încă trei jocuri amicale. Pentru mine, important este să stabilizez un prim 11, jucătorii să aibă ritm. Au fost foarte motivaţi şi mă bucur că există concurenţă. Practic, concurenţa te motivează mai mult decât orice”, a subliniat cel poreclit „Chirurgul” pe vremea când era fotbalist.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare