Sport

Team Romania a decolat spre Paris. Ce a spus braşoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR

Team Romania a decolat spre Paris. O mare parte dintre sportivii care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris, ce se vor desfăşura în perioada 26 iulie – 11 august au plecat astăzi spre Franța.

Team Romania | MyTex.ro
Team Romania a decolat spre Paris. Ce a spus braşoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR 15

Team Romania a decolat spre Paris. „Tricolorii” au zburat spre capitala Franţei cu o cursă charter a companiei Tarom ce poartă numele Nadiei Comăneci. „O nouă aventură este gata să înceapă, iar Zeița de la Montreal, care a scris istorie cu prima notă de 10 la Jocuri din istoria gimnasticii, veghează, inspiră și motivează Echipa Olimpică tricoloră”, se arată pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Team Romania | MyTex.ro
Team Romania a decolat spre Paris. Ce a spus braşoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR 16

Team Romania a decolat spre Paris. „Acum o sută de ani drumul către medaliile olimpice a fost deschis tot la Paris cu o medalie de bronz, iar nouă ne revine misiunea de a continua această poveste frumoasă și de îmbogății tezaurul României cu alte medalii. Să ne bucurăm de o ediție a Jocurilor Olimpice la cel mai înalt nivel. Știu că sunteți pregătiți, sunteți cei mai buni sportivi din România, unii care au luptat din greu să obțină calificarea. Avem încredere în voi că veți reuși la Paris să demonstrați că sunteți cei mai buni”, a declarat braşoveanul Mihai Covaliu, președintele COSR, conform gsp.ro.

Team Romania a decolat spre Paris. Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, a menţionat: „Am emoții cum aveți și voi. Participați la competiția supremă. Plecăm la Paris cu încredere, bucurie și multă speranță. Plecăm cu iubirea celor de acasă care sunt lângă noi și ne urmăresc zi de zi. Vă doresc tuturor să faceți imnul României să răsune în toate arenele olimpice! Trei ani de zile v-ați dedicat, muncit și acum este momentul să zburați către cea mai înaltă treaptă a podiumului pentru că puteți. Doriți-vă mai mult decât este posibil omenește! O să vină și momentul vostru, care este chiar acum la Jocurile Olimpice de la Paris”.

Înainte de plecarea spre Paris, „tricolorii” au avut o întâlnire cu președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

FOTO: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

MULT SUCCES,fete & baieti ! Intre timp,cei care iubesc low costul mai mult decat TAROM-ul, am inteles ca pe la ora asta isi cauta cazare la pret “rezonabil” (parca asa ziceai,nu,tovarase Jozsef Varadi ?) in Barcelona. Aaahhh ! Barcelona,mi amor… Citeşte mai mult »

Back to top button