Sport

Tată contra fiu în finala Diviziei A1 de volei masculin. „Ce poate fi mai frumos pentru mine?”

Tată contra fiu. Arcada Galaţi şi Corona Braşov sunt echipele care se vor duela pentru titlu în Divizia A1 de volei masculin.

La prima vedere, pare un meci între David şi Goliat, gălăţenii fiind campioni în România în ultimii cinci ani, în timp ce Corona este prima nou-promovată care a ajuns în finală în istoria voleiului românesc.

Totuşi, Corona Brașov a arătat ca are forţa să se bată cu orice echipă din România, astfel că orice este posibil în această confruntare.

Finala se va juca în sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Astfel, pentru a câştiga titlul, e nevoie de trei victorii.

Tată contra fiu. Seria va începe cu două partide la Galaţi, duminică şi luni, de la ora 20.00, în direct pe TVR Sport. Meciul 3 va avea loc la Braşov, pe 28 aprilie. Dacă va mai fi nevoie, partida a patra se va disputa tot sub Tâmpa, pe 29 aprilie. În fine, dacă după 4 jocuri va fi egalitate, 2-2, meciul decisiv va avea loc la Galaţi, pe 2 mai.

Faţă în faţă vor fi doi antrenori români. Sergiu Stancu, tehnicianul formaţiei din Galaţi şi selecţionerul primei reprezentative, are deja 6 titluri consecutive, conform Facebook Federatia Romana de Volei. Laurenţiu Lică (Corona Braşov) este la primul an de antrenorat şi cu un titlu câştigat ar intra în istorie.

Tată contra fiu. „Bineînţeles că îmi doresc trofeul pentru Braşov şi pentru Corona”

Totodată, va fi şi o luptă între tată şi fiu, Petrică Stancu, oficialul Coronei Braşov, fiind în dispută cu fiul său, Sergiu Stancu, antrenorul echipei din Galaţi.

Tată contra fiu. „Va fi o confruntare cu emoţii duble. Bucuria mare este că echipa noastră a ajuns în finală. Voi fi într-o situaţie specială. Totuşi, ce poate fi mai frumos pentru mine?!… Este finala pe care mi-am dorit-o. Păcat că nu se poate rupe trofeul în două… Bineînţeles că îmi doresc trofeul pentru Braşov şi pentru Corona. Eu pun suflet în tot ce fac. La meciurile finalei nu voi fi în sală. Nu merg. Voi fi cu echipa tot timpul, dar nu merg la meciuri, nici la Galaţi, nici la Braşov”, a declarat Petrică Stancu pentru MyTEX.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare