Sport

TAS a respins solicitarea americanilor

TAS a respins solicitarea americanilor

Federaţia Română de Gimnastică anunţă că TAS a respins solicitarea formulată de Federaţia de Gimnastică a Statelor Unite, Jordan Chiles, şi Comitetul Olimpic al Statelor Unite de a redeschide cazul concursului de la sol, de la Jocurile Olimpice.

Federaţia Română de Gimnastică doreşte să anunţe faptul că TAS, printr-o comunicare oficială transmisă în urmă cu câteva minute, a respins solicitarea formulată de Federaţia de Gimnastică a Statelor Unite, Jordan Chiles, şi Comitetul Olimpic al Statelor Unite de a redeschide cazul. TAS a subliniat că pe parcursul procedurilor “s-a stabilit în mod concludent prin înregistrările oficiale furnizate de Federaţia Internaţională de Gimnastică, necontestate de nicio parte în timpul procedurilor” faptul că acea contestaţie depusă de dna. Landi a fost transmisă tardiv, după limita de 1 minut“, precizează FRG.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

In your fucking face,Usa!!!

Back to top button