Sport

TAS a decis! Viitorul este campioana României

 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anunțat că FC Viitorul este campioana României la fotbal. Gruparea lui Gheorghe Hagi a avut câștig de caută în procesul intentat de FCSB, care a acuzat probleme în regulament și a cerut să fie desemnată campioană.

Părțile implicate în proces, FCSB, Viitorul, FRF și LPF, au primit decizia prin email, motivarea urmând să fie publicată în cel mult trei săptămâni.

„După o lună și jumătate am avut și noi o dimineață plăcută. Am avut emoții, a fost un examen complicat”, a declarat Cristi Bivolaru, managerul general al Viitorului, la Sport.ro.

Și site-ul Federației Române de Fotbal a anunțat succesul Viitorului în acest proces. „Astăzi, 13 iulie, Tribunalul Sportiv de la Lausanne s-a pronunțat în privința câștigătoarei Ligii 1 în sezonul 2016-2017. TAS a decis că FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie 2017. Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FC FCSB. Cele două formații au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului. FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF și LPF, precizând faptul că în cazul egalității de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off)”, a notat frf.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare