Sport

Tamaș și CLAUZA. Viitorul brașoveanului este în Israel!!!

 

Scriam zilele trecute că fotbalistul brașovean Gabi Tamaș (34 de ani) va continua să joace în Israel (amănunte, aici: Brașoveanul Tamaș A SEMNAT…). Pentru a semna prelungirea contractului cu Hapoel Haifa, cu care a câștigat Cupa Israelului și, prin urmare, va evolua în „Europa League”, fundașul a pus unele condiții.

Astfel, potrivit gsp.ro, Gabi Tamaș a cerut să rămână același nucleu de jucători ca în sezonul recent încheiat, pentru ca echipa să termine mai sus de locul 4, ocupat acum. De asemenea, i s-a mărit salariul cu 20%, urmând a câștiga 240.000 de euro pe sezon, iar la finele celor 2 ani de angajament va ocupa o funcție importantă în cadrul clubului, posibil director sportiv.

Gabi Tamaș, care a „prins” un loc în „11”-le ideal al primei ligi din Israel, a avut și o ofertă de la Maccabi Tel Aviv. El sosește astăzi în România, pentru o binemeritată vacanță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare