Sport

Tamaş, PREFERAT de selecţioner pentru că…

 

Selecţionerul Cosmin Contra a explicat pentru Telekmon Sport motivul pentru care l-a convocat pe fundaşul braşovean Gabi Tamaş la echipa naţională pentru meciurile cu Lituania, în deplasare, şi Serbia, pe teren propriu, din Liga Naţiunilor la fotbal.

„Data trecută aveam mare nevoie de Cosmin Moți, dar el a invocat nişte probleme personale. L-am înţeles, dar acum a fost decizia mea să nu mai vină la echipa naţională. L-am urmărit atent pe Tamaş și l-am ales pe el. Este un jucător cu experienţă, de care avem mare nevoie acum. A jucat foarte multe meciuri cu încărcătură în ultima vreme şi cred că este o soluţie mai bună. La echipa naţională trebuie să vină jucătorii care vor să fie la echipa naţională! În anumite momente, lăsăm anumite probleme şi dăm totul pentru Naţională. Aici trebuie să vrei să vii şi să o faci cu inima deschisă”, a declarat „Guriţă” pentru sursa citată.

Despre neconvocarea lui Valerică Găman, Contra a relatat că fundaşul lui Al-Shabab are soţia însărcinată „şi mi-a zis că nu o poate lăsa singură în Arabia Saudită ca să vină la echipa naţională. Am înţeles, pentru că e o ţară necunoscută”.

Cu privire la neconvocările lui Eric Bicfalvi şi Alexandru Băluţă, Contra a fost laconic: „Sunt decizii tehnice”.

CITEŞTE ŞI: ALEŞII lui Contra pentru meciurile cu Lituania şi Serbia!!!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button