Sport

Țălnar zice că cei de la BRAȘOV l-au vrut…

 

Se pare că Ioan Mărginean, ca și numit președinte la „new” FC Brașov – FC BRAȘOV. Noul președinte, numit astăzi! SURPRIZE… & FC BRAȘOV. UPDATE. Ioan Mărginean, DECLARAȚII OPTIMISTE după întrevederea avută cu primarul Allen Coliban…, ar insista pentru instalarea ca antrenor principal a lui Cornel Țălnar, deși, chestionat de noi pe marginea acestui subiect, l-a lăudat pe Ilie Stan, susținând despre acesta că este un mare caracter.

Din sursele noastre, „Iliesta” ar fi greu de clintit de la grupare, întrucât mai marii Primăriei le-ar fi promis celor de la FRF că vor miza pe acest antrenor în sezonul viitor al Ligii 2 – FC BRAȘOV. Informații de culise – pe surse; reacții dure ale fanilor…

Dar, într-un interviu acordat pentru Fanatik, Cornel Țălnar a precizat, printre altele: „De Brașov mă întrebați, nu? Sunt director tehnic aici, la Dinamo, mai am contract încă doi ani și nu se pune problema. Au vrut oamenii aceia de la Brașov să merg cu domnul Mărginean, pentru că eu am fost de patru ori antrenor acolo”.

Altfel, așteptăm cu interes să aflăm ce funcție va avea Romeo Pașcu, amic vechi cu „Limoniu”, la gruparea FC Brașov – Steagu’ Renaște – BRAȘOV. Reînvierea „Cooperativei”! și dacă aceasta va putea fi înscrisă în Liga 2 sau Corona își va continua activitatea – LIGA 2. FC Brașov/Corona, la start! Când va avea loc tragerea la sorți?! Sistemul competițional… Cine va avea acces la meciuri?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare