Sport

Takanashi, DE NEÎNVINS!!! Ce a făcut Dana Haralambie la Frenstat?!…

 

La Frenstat, în Cehia, s-a disputat a treia etapă din cadrul Grand Prix-ului feminin de sărituri cu schiurile.

Victoria pe trambulina având K 95 de metri i-a revenit japonezei Sara Takanashi, care a acumulat 245.3 puncte (sărituri de 98 și 99 de metri). Pe locul secund s-a clasat norvegianca Maren Lundby, a treia fiind Katharina Althaus, din Germania.

Brașoveanca Dana Vasilica Haralambie (CS Dinamo) este singura reprezentantă a României care s-a calificat în concurs, iar ulterior în top 30, dar a încheiat destul de modest, pe locul 24, cu 183.4 p (sărituri de 82 și 83.5 m).

Din lotul Chinei, unde „principal” este austriacul Heinz Kuttin (din staff-ul tehnic al acestuia face parte și antrenorul brașovean Magdo Csaba), două sportive au acces, în premieră, în manșa secundă, Xinyue Chang terminând pe 15, iar Xueyao Li fiind a 26-a.

La general, Sara Takanashi are punctaj maxim – 300, podiumul fiind completat cu o altă niponă, Yuki Ito (172 p), și cu slovena Ema Klinec (165 p).

Foto: FIS-SKI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button