Sport

Tablou în galben-negru

 

În prima parte a zilei de sâmbătă, Cristianul a strălucit în galben și negru. Și destui oameni din comună au venit la meciul cu AS „SR” Brașov având fulare și tricouri „stegare”, curioși să-i vadă la lucru pe cei desemnați a fi continuatorii echipei FC Brașov, lovită crunt în destinul falimentului. Prin urmare, stadionul, amplasat într-o fundătură cochetă, la ieșirea înspre Vulcan, s-a dovedit neîncăpător.

Fanii „stegari” au cântat non-stop, energia nefiindu-le absorbită de soarele puternic ce bătea fix către tribună. Atașament „din Steagu’ până-n Șchei / Se vor naște pui de lei”. Bătrâni, copii, doamne, domnișoare cu mini-uri, decolteuri și cu tunsori fistichii, foste și actuale vedete (Decebal Câmpeanu, Florin Iacob – de exemplu) au trecut lejer de cordonul jandarmilor, zâmbitori în numele siguranței, pentru a urmări o partidă extrem de mediatizată la nivelul Ligii 4.

Terenul, îngrijit – totuși, este în valuri, iar iarba – arsă. „De ce nu udați și voi gazonul?”, a întrebat Vasile Dochița, președintele grupării oaspete, cam singura persoană îmbrăcată la 4 ace – prestanță de patron ce se respectă, răspunsul venind instantaneu de la un reprezentant al Interului, jenat oarecum de situația în care a fost pus: „Domnule, de abia curge apa la dușuri, în vestiare…”.

Meciul a fost crâncen. Cei din Cristian au vrut cu orice preț să se ridice la renumele pe care și l-au creionat rapid „assr”-iștii, intrând deseori la sacrificiu. Boss-ul lor, aflat în continuă mișcare browniană în spatele unei porți, le-a și strigat la un moment dat: „Am aici, în buzunare, 60 de milioane. Aștept să câștigați, să-mi luați banii”. Au fost și accidentări, nu foarte grave, și înjurături, strigate, însă, cu zâmbetul pe buze, neînverșunat, ingrediente ale unui meci extrem de reușit până la urmă, în final localnicii recunoscându-le superioritatea adversarilor, care s-au impus cu 4-1: „Bă, au fost mai buni. S-a văzut și «după» echipament”. Într-adevăr, Acerbis-ul a luat caimacul la acest ultim capitol.

Foto: Facebook Florin Milășan

CITEȘTE ȘI: LIGA 4. CE REVENIRE! AS „SR” BRAȘOV, de la 0-1, la…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button