Sport

Svetlana Kuznetsova n-a primit viza pentru SUA

 

Rusoaica Svetlana Kuznetsova a anunţat, joi, că nu îşi poate apăra titlul cucerit anul trecut la turneul Citi Open de la Washington din cauza problemelor pe care le-a întâmpinat în încercarea de a obţine viza de intrare în SUA, informează Reuters. Jucătoarea de 34 de ani, dublă câştigătoare de grand slam, US Open, în 2004, şi French Open, în 2009, acum pe locul 108 WTA, a anunţat pe Instagram că s-a retras de la competiţia de săptămâna viitoare.

„Din nefericire, a trebuit să renunţ la turneul de la Washington din cauza problemelor cu viza pentru SUA. Vreau să le cer iertare tuturor fanilor mei care mă aşteptau acolo. Nu am avut niciodată probleme de acest gen, sper că într-o zi o să primesc în sfârşit viza şi să joc la un turneu din seria US Open”, a scris ea. Contactaţi de Reuters, reprezentanţii WTA nu au comentat acest incident.

Kuznetsova, fostă numărul 2 mondial, a câştigat în carieră 18 turnee de simplu, ultimul la Washington, anul trecut, când a învins-o în finală pe croata Donna Vekici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button