Sport

SURPRIZĂ. Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid

 

Antrenorul Zinedine Zidane a convocat astăzi o conferință de presă în care a făcut un anunț surprinzător.

La doar cinci zile după ce a câștigat pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor, tehnicianul și-a anunțat plecarea de la Real Madrid.

„Am luat decizia de a nu mai continua ca antrenor al lui Real Madrid. Este un moment ciudat, dar această echipă are nevoie de o schimbare pentru a continua să câştige. Are nevoie de un alt speech, de un nou stil de muncă şi de aceea am luat această decizie. Iubesc acest club, îl iubesc pe preşedinte. Mi-a dat oportunitatea să vin aici ca şi jucător, acum ca manager şi îi sunt profund recunoscător. Dar avem nevoie de o schimbare. Madridul mi-a oferit totul. Voi fi apropiat de acest club toată viaţa. Dar decizia de a pleca, poate pentru unii, nu are logică. Pentru mine are. E momentul pentru a face o schimbare. Cred că e decizia corectă pentru toată lumea. Vreau să le mulţumesc suporterilor pentru susţinerea şi dragostea lor. Am trecut prin momente complicate în acest sezon, când nu am fost la nivel maxim, dar fanii ne-au împins de la spate şi ne-au făcut să fim mai buni. Cred că jucătorii au nevoie de o schimbare şi trebuie să le mulţumesc pentru că la sfârşitul zilei ei sunt cei care luptă pe teren, iar acesta este un club cu pretenţii uriaşe. Mereu vrem mai mult şi mai mult. Nu puteam să cer mai mult de la aceşti jucători, dar acum e momentul ca ei să asculte de altă voce în vestiar”, a declarat Zidane.

Prezent la conferința de presă, președintele Florentino Perez, a punctat: „Zidane a venit ieri la mine şi mi-a comunicat această decizie neaşteptată. Nu ne aşteptam ca el sa ia o asemenea decizie. E o zi tristă pentru clubul Real Madrid”.

Cifrele lui Zidane la Real Madrid:

– 149 de meciuri

– 104 victorii

– 3 trofee în Liga Campionilor

– 1 trofeu în la Liga

– o Super Cupă a Spaniei

– 2 trofee în Campionatul Mondial al cluburilor

– 2 Super Cupe ale Europei.

„Sunt mândru că am fost jucătorul tău. Îţi mulţumesc foarte mult”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, postat pe contul personal de Instagram.

„Mister Zizou. Am învătaţ multe lângă tine. M-am bucurat de fiecare antrenament ca un copil şi de fiecare sfat pe care mi l-ai dat. Eşti cu adevărat special pentru mine. Ai scris istorie cu munca ta, cu dedicaţia ta, pasiunea ta şi, mai ales, cu faptul că eşti un om umil. Mulţumesc, Mister!”, a scris și Marcelo.

Conform Marca, ziarul de casă al „albilor”, Guti, Mauricio Pochettino, dar și Arsene Wenger sunt principalele variante ale preşedintelui Realului pentru înlocuirea lui Zidane, care este favorit să preia reprezentativa Franței după Mondialul din Rusia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare