Sport

SURPRIZĂ URIAȘĂ în Liga Națională de handbal feminin!!!

 

În prima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin s-a produs astăzi o surpriză enormă.

CSM București, vicecampioana României – o echipă cu un buget de 5 milioane de euro/sezon, după cum a spus Gheorghe Tadici, a pierdut, în deplasare, în fața formației HC Zalău, scor 24-25.

Vedeta gazdelor a fost Dana Abed Kader, marcatoare a 13 goluri.

Potrivit gsp.ro, „Federația a trimis la acest meci doi arbitri tineri, fără experiență: Paul Iacob (Brașov) și Silviu Savu (Pitești), gândind probabil că va fi un meci mult prea dezechilibrat. Cei doi «fluierași» au ajutat Zalăul la fazele de pe semicerc, închizând ochii, de multe ori, la acțiunile ofensive ale CSM”.

De asemenea, despre antrenorul „tigroaicelor”, Tomas Ryde, care e și selecționerul României, sursa citată a relatat: „Pare depășit de evenimente la CSM. Arată că nu el conduce echipa bucureșteană, din moment ce la time-out-uri nu dă nici o indicație fetelor. La Supercupa României, indicații a dat Cristina Neagu, iar azi, la meciul de la Zalău, doar secundul Adrian Vasile. Tomas Ryde pare un simplu masor sau doctor, care asistă la time-out-uri cum fetele se încurajează între ele”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare