Sport

SURPRIZĂ pentru „tricolorii” antrenaţi de Isăilă!!!

 

La Centrul Naţional de Fotbal Buftea, selecţionata României Under 21, pregătită de braşoveanul Daniel Isăilă, a efectuat astăzi de dimineaţă un ultim antrenament înaintea plecării în stagiul din Spania, unde va susţine două partide amicale, cu reprezentativele similare ale Rusiei şi Spaniei, pe 24, respectiv 27 martie.

Aşa cum s-a relatat pe site-ul frf.ro, „Isă” a lucrat intens cu elevii săi, timp de 90 de minute, punând accent pe tactică.

Apoi, tinerii „tricolori” au avut parte de o vizită neaşteptată, Christoph Daum, selecţionerul primei noastre reprezentative, transmiţându-le potrivit sursei citate: „Voi sunteți viitorul fotbalului românesc. Trebuie să fiți bucuroși că sunteți aici, dar asta trebuie să vă și ambiționeze. Aveți un antrenor foarte bun, în care eu am mare încredere. Munciți! Eu vă aștept la prima reprezentivă. Și nu uitați, sunteți norocoși că jucați fotbal!”.

Din lotul lui Daniel Isăilă, care va ajunge diseară în sudul Spaniei, la San Rogue, fac parte şi fundaşii Paul Iacob şi Vlad Olteanu, primul evoluând la FC Braşov după ce a fost împrumutat până în vară de FC Viitorul, celălalt fiind născut în Braşov, unde a învăţat tainele fotbalului la gruparea „stegară”, dar acum activează la Sepsi Sf. Gheorghe, unde a fost cedat de Dinamo până la finele sezonului.

Foto:frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button